New Holland varaosat pidentävät työkoneen käyttöikää

Julkaistu: 7 June 2023

Maataloustyökoneiden historia ja New Holland -tuotemerkki kulkevat käsi kädessä jo 130 vuoden ajan. Matkan varrelle mahtuu aimo annos muidenkin automerkkien historiaa. 2020-luvulla New Hollandista on tullut johtava maataloustyökoneiden merkki, jonka uusimmat traktorit kulkevat metaanilla. Tuotemerkin avainsanat ovat kestävä kehitys ja tuottavuus.

Laaja välineistö monipuoliseen työhön

New Hollandin työkoneisiin kuuluu traktoreita, paalaimia, leikkuupuimureita, ajosilppureita, maanrakennustyökoneita ja kurottajia. Maanrakennuspuolella valikoimassa on pieniä kaivinkoneita ja kuormaajia. Muuta välineistöä tarvitaankin sitten aukottomasti maataloudessa. Traktorit lienevät suurelle yleisölle kaikkien tunnetuimpia New Hollandin tuotevalikoimasta. Silti perinteisesti tuotemerkki on kautta historian satsannut hyvin paljon eritoten maatalouskoneisiin ja niiden osien huoltamiseen.

New Hollandin traktorimallisto on laaja kattaen lähes kaiken kiinteistönhoidon pikkutöistä raskaaseen peltotyöhön. Leikkuupuimureissa on keskitytty niin ajomukavuuteen kuin leikkuun ja puinnin tehokkuuteen. Heinäpaalain paalaa karheelle ajetun heinän tehokkaasti ja puhtaasti. Pyöröpaalain on viimeisen teknologian tulos, joka takaa tasalaatuisesti pakatun heinän ilman paakkuja ja epäpuhtauksia. Säilörehua leikkaavan ajosilppurin viimeisimpiä hienouksia on mahdollisten maaperästä irronneiden metalliosien erottaja, joka takaa turvallisuuden niin eläimille kuin koneillekin. Ajosilppureissa on muitakin viimeisen teknologian hienouksia, kuten itse teroittavat terät ja tehostettu rehunpuhallin.

New Holland varaosat kaikkiin laitteisiin

Olipa sitten kyseessä traktori tai leikkuupuimuri, varaosia tarvitaan vuorenvarmasti. Aina parasta on hankkia alkuperäisvaraosa, vaikka tarjolla on myös varaosia, jotka käyvät useampiin merkkeihin. Laadukkaat varaosat löytyvät kaikkein helpoimmin alkuperäisvaraosia myyvästä liikkeestä. Hyvin varustetussa liikkeessä tarjotaan palvelua, jollaista tuskin osaa odottaa. Joskus jopa saatetaan saapua asiakkaan luokse suorittamaan huolto- ja korjaustöitä tai hakemaan epäkuntoinen kone korjattavaksi.

Suomessa on melko kattavasti varaosapisteitä. Osa niistä toimii samassa yhteydessä kuin konemyynti, mutta jotkin liikkeet myyvät pelkkiä varaosia. Kokenut liikkeenharjoittaja tietää, mitkä varaosat ovat suosituimpia ja tarpeellisimpia, ja hän osaa pitää niitä varastossaan. Alkuperäisvaraosien tilaaminenkin sujuu häneltä nopeasti. Ammattitaitoinen liikkeenharjoittaja tietää myös, että merkkikohtainen alkuperäisvaraosa on aina teknisesti turvallisempi vaihtoehto kuin vastaavana markkinoitu varaosa. Kulunut koneenosa on tärkeää vaihtaa ennen kuin se menee kokonaan epäkuntoon. Tällaiset seikat tulisi huomata koneen huollon yhteydessä.

New Holland varaosat saat kätevästi meiltä: Hämeen traktorihuolto.

jaa